Hoe wij de wereld helpen beter te leren

Dit is STARK Learning


Wij maken de vertaalslag om jouw medewerkers de passende leeroplossing aan te bieden.


STARK Learning

Samen met jouw organisatie of bedrijf ontwikkelen wij de beste leerervaring om de prestaties van jouw medewerkers te verhogen. STARK Learning is specialist in digitale leeroplossingen en helpt organisaties en bedrijven in de transitie naar online leren. Wij bieden advies en ondersteuning bij de inzet en ontwikkeling van digitale leeroplossingen. Dat doen we zowel op het gebied van didactiek als op het technische vlak. 

Grenzeloos leren

Zelf zijn wij natuurlijk ook een lerende organisatie. Leren bestaat bij STARK voor een groot deel uit spelen en onderzoeken. Wij verkennen constant nieuwe ideeën en manieren om informatie over te brengen. Of dat nu in de vorm is van een nieuwe methode, platform of spelconcept, wij zijn altijd bezig de grenzen van online leren te verleggen.

Missie

Wij willen lesmateriaal ontwikkelen dat zo interactief en onderhoudend is dat het mensen verleidt om te leren.

Visie

Wij zien een wereld waarin leren en trainen niet worden gezien als een taak of tijdvreter maar als een uitdagende tijdsbesteding die doorslaggevend is in persoonlijke ontwikkeling.

Founders


Headshot Niels

Niels Rop

Niels Rop (1985) heeft de master Technology Management behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kort daarna is hij gestart als Energy Analyst bij het Energy Delta Institute. In die rol werd hij betrokken bij enkele onderzoeken over gas en energie, maar ook bij e-learning en blended learning trajecten. Samen met Milan startte hij in 2014 STARK Learning, met als doel het adviseren over en ontwikkelen van interactieve leeroplossingen. Mensen verleiden om te leren is in al onze projecten van toegevoegde waarde om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Contact
Headshot Milan

Milan Vogelaar

Milan Vogelaar (1980) heeft de master Public Policy gevolgd aan de Maastricht University, en bachelor Bedrijfskundige Informatica aan de Hanzehogeschool Groningen. Milan heeft diverse onderzoeks- en projectfuncties vervuld bij onder andere Alcatel, IB-Groep (DUO) en Agentschap Telecom alvorens de rol van Energy Analyst te vervullen bij het Energy Delta Institute (EDI). Na enkele jaren verantwoordelijk te zijn voor online leren bij EDI werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond hij in het oprichten van STARK Learning, waar hij bedrijven en organisaties helpt met online leeroplossingen en serious games.

Contact

Belangrijkste diensten

E-learning

Meer info

Serious games

Meer info

Virtual reality

Meer info