Rapid development

Ontwikkel binnen enkele weken een passende, kwalitatief goede leeroplossing


Voor snel resultaat


Hebt u te maken met een strakke deadline? Dan is rapid e-learning development een passende oplossing. In dat geval houden we de vormgeving simpel en verwachten we dat de betrokken personen bij de klant gedurende de projectperiode constant tot onze beschikking staan. Aangezien een rapid development project zowel van de klant als van ons een aanzienlijke tijdsbesteding in een korte tijd vraagt, is een goede planning van essentieel belang.

Best practices:

  • Hergebruik van bestaande content
  • Simpele vormgeving en interacties
  • Gestructureerd proces met duidelijke milestones
  • Duidelijke keuze voor het aanbod van content: online of klassikaal
  • Constante communicatie en afstemming

Normaal gesproken neemt de ontwikkeling van e-learning meerdere maanden in beslag. Maar voor wie die tijd beter wil besteden is er rapid e-learning development. Bij deze techniek wordt door zeer intensief samen te werken met u als klant, in korte tijd een kwalitatief hoogstaand product ontwikkeld. Belangrijke aspecten zijn een strakke planning, duidelijke projectdoelstelling en hoge beschikbaarheid van content/informatie en projectleden (bij voorkeur geen andere verplichtingen gedurende project).

Bij rapid e-learning development wordt uitgegaan van bestaande content en geen – of simpele – interacties met de cursist. Informatie wordt vaak aangeboden in ‘powerpoint style’, slides met bulletpoints en tekst, eventueel ondersteund door gesproken tekst. Een andere vorm is het gebruik van video lezingen waarin de docent die de stof uitlegt aan de cursist, al dan niet ondersteund door het filmen van het computerscherm en muisbewegingen (screencast). Dit laatste is vooral bij software training een effectieve vorm van trainen.

Gerelateerde diensten

Op één been kun je niet staan


Mobile learning

De sterke groei in het gebruik van smartphones en tablets betekent dat er op elke plek en elk moment geleerd kan worden.

Meer info

Gamification

Het toevoegen van spelelementen aan lesmaterialen is een goede manier om de motivatie te stimuleren en vast te houden.

Meer info