Mobile learning

Je smartphone is een PC


Leren op het apparaat dat iedereen altijd bij de hand heeft


De gemiddelde professional besteedt meer tijd op zijn of haar mobiel dan achter de desktop computer. Deze verschuiving van pc’s naar tablets en telefoons vereist een andere aanpak waarbij vormgeving en leervormen (korter, minder, etc) specifiek ontworpen moeten worden voor een kleiner scherm en kortere gebruik. Daarnaast moet de leerstof een hoge mate van betrokkenheid oproepen om effectief te blijven aangezien de cursist steeds sneller wordt afgeleid door zijn omgeving of apparaat.

Voordelen van mobile learning

  • Leren kan overal en altijd
  • Probleemloos wisselen tussen pc en mobiel (multi-device support)
  • Altijd lesmateriaal bij de hand
  • Effectief leren in de juiste context
  • Eenvoudig updates versturen
Mobile Learning

Mobile learning, ook wel m-learning genoemd, is een onderwijsvorm die met behulp van mobiele apparaten constant toegang tot de leermaterialen biedt, en dat bovendien plaats-onafhankelijk. Mobile learning verruimt de reikwijdte van het onderwijs, maakt nieuwe werkvormen mogelijk en ondersteunt de vergrote mobiliteit en flexibiliteit van cursisten en docenten. STARK Learning ontwikkelt mobile learning oplossingen zodat gebruikers overal en op elk apparaat probleemloos kunnen leren wanneer het uitkomt.

Gerelateerde diensten

Op één been kun je niet staan


Maatwerk oplossingen

Elke opdracht is uniek en maatwerk is een manier om e-learning te ontwikkelen die exact past bij de wensen van de opdrachtgever.

Meer info

Gamification

Het toevoegen van spelelementen aan lesmaterialen is een goede manier om de motivatie te stimuleren en vast te houden.

Meer info