Advies

Inzicht en inspiratie voor online leren in jouw organisatie.


Een oplossing voor elke leeruitdaging


Online leren gaat verder dan ontwikkeling van e-learning en leeromgevingen. Het activeren van de doelgroep kan een flinke uitdaging zijn voor organisaties. Blended learning en online leeromgevingen zijn voor veel organisaties relatief nieuwe begrippen. Wij helpen jou met het inzichtelijk maken van de opties en het kiezen van de beste oplossing.

Advies 3 (3)

STARK learning gaat echter verder. We praten ook graag mee over de ontwikkeling van de bredere (online) opleidingsstrategie binnen uw organisatie. Daarbij draaien wij het nu eens om. In plaats van uit te gaan van de beschikbare budgetten, beginnen we bij het einde: wat is het opleidingsdoel dat behaald moet worden? Vanuit dit uitgangspunt kijken we dan welke acties vereist zijn en hoe dit binnen de beschikbare budgetten past.

Didactisch advies

Naast technisch en strategisch advies, geven we ook advies op het didactische vlak. Hierbij kunt u denken aan het structureren van e-learning modules en de keuze tussen interactievormen. Een belangrijk aspect is ook de afstemming van de content op het niveau van de cursist. Gevorderde cursisten of ervaren medewerkers kunnen kennis over een onderwerp opdoen door zelfstandig een probleem op te lossen; beginners kunnen over hetzelfde onderwerp beter leren door bijvoorbeeld een simulatie te bekijken. In bredere zin adviseren wij ook over hoe u een e-learning component kunt inpassen in een groter leertraject.

Gerelateerde diensten

Op één been kun je niet staan


E-learning

Interactief lesmateriaal met uitdagende opdrachten en vormgeving op maat.

Meer info

Serious games

Een serious game kan een goede manier zijn om kennis over te dragen of gedrag te veranderen.

Meer info